Daily Archive: October 25, 2019

Oct 25

Известување за доделување на договор за јавна набавка – Улично осветлување

Почитувани, известувањето за доделување на договор за јавна набавка за јавно приватно партнерство за реализација на проект Модернизација на улично осветлување на општина Новаци можете да го најдете ТУКА, додека одлуката на линкот ТУКА.

Oct 25

“ВЕЧЕР НА ПРИЈАТЕЛСТВО ” ОПШТИНА НОВАЦИ 🇲🇰ОПШТИНА ДУГИ РАТ 🇭🇷

Во знак на долгогодишното пријателство збратимените општини, Новаци и Дуги Рат од Р.Хрватска организираа заеднички културно-уметнички концерт “Вечер на пријателство” кој се одржа во општинската сала во Новаци . На фолклорната вечер присуствуваше градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски како општина домаќин на настанот , градоначалникот на општина Дуги Рат од Р.Хрватска Јерко Роглич, претседателот …

Continue reading »

Oct 25

Известување за јавна расправа

известуванје

css.php