Daily Archive: October 24, 2019

Oct 24

Сите вкусови и бои на македонската трпеза претставени на манифестацијата „Незаменливиот вкус на традицијата“

Успешна реализација на манифестацијата „Незаменливиот вкус на традицијата“ во организација на Здружението за едукација на земјоделци „Зелена берза“-Битола. Сите вкусови и бои на традиционалните македонски производи денеска беа претставени на втората по ред манифестацијата „Незаменливиот вкус на традицијата“ во организација на Здружението за едукација на земјоделци „Зелена берза“-Битола.

css.php