Daily Archive: October 22, 2019

Oct 22

ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА НОВАЦИ

ЈЗУ Центар за јавно здравје –Битола денес на подрачјето на општина Новаци ја реализира втората фаза од есенската превентивната системска дератизација која се врши со поставување на отровни мамци за уништување на глодари (глувци ) .

css.php