Daily Archive: October 15, 2019

Oct 15

ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ РАПЕШ-СТАРАВИНА ОД 9 КМ

Денес во присуство на директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов , генералниот директор на ЈП Македонија Пат Беким Мемети , градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски и жители од селата од мариовскиот крај , беше пуштен во употреба регионалниот пат Рапеш-Старавина во должина од 9 км од потегот мостот на река Црна …

Continue reading »

css.php