Daily Archive: October 12, 2019

Oct 12

СВЕЧЕНО ОТВОРЕНИ 19-ТЕ ПЕЛАГОНИСКИ КУЛТУРНО-НАУЧНИ СРЕДБИ ВО ОПШТИНА НОВАЦИ

Традиционално по 19-ти пат општина Новаци е домаќин на Пелагониските културно-научни средби кои се одржаа во просториите на ООУ “Славко Лумбарковски” во Новаци . Организатор на овие средби е здружението пелагониски културно-научни средби при општина Новаци а покровител е Општина Новаци и градоначалникот Љубе Кузманоски . Во 2000 година се формирани овие средби и по …

Continue reading »

css.php