«

»

Oct 09

ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНА УЛИЦА ВО С.ДОБРОВЕНИ

Со средства од Буџет на општина Новаци
 должина 150 метри
програма за изградба и одржување на локалните патишта и улици во општина Новаци за 2019 година
инфраструктура за сите .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php