Daily Archive: October 9, 2019

Oct 09

ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНА УЛИЦА ВО С.ДОБРОВЕНИ

Со средства од Буџет на општина Новаци ✅ должина 150 метри ✅програма за изградба и одржување на локалните патишта и улици во општина Новаци за 2019 година ✅инфраструктура за сите .

css.php