«

»

Oct 08

ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНА УЛИЦА ВО С.СКОЧИВИР

средства од Буџет на општина Новаци
должина 100 метри
програма за изградба и одржување на локалните патишта и улици во општина Новаци за 2019 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php