Daily Archive: October 8, 2019

Oct 08

Јавен повик

Почитувани, јавниот повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови за општина Новаци го имате ТУКА.

Oct 08

ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНА УЛИЦА ВО С.СКОЧИВИР

средства од Буџет на општина Новаци ✅должина 100 метри ✅програма за изградба и одржување на локалните патишта и улици во општина Новаци за 2019 година

css.php