Daily Archive: October 7, 2019

Oct 07

ЦЕНТАРОТ ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ “БАМБИ” ПРОСЛАВИ 15 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

На 5-ти Октомври 2004 година во рамките на проектот “Подобро родителство” финансиран од УНИЦЕФ се отвори еден од првите центри за ран детски развој во с.Новаци -“БАМБИ “. Во 2005 година центарот е превземен од општина Новаци и денес после 15 години активно работи и за скоро време ќе се претвори во детска градинка “Бамби” …

Continue reading »

css.php