Daily Archive: October 2, 2019

Oct 02

ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНА УЛИЦА ВО С.БРОД

✅должина 200 метри ✅средства од Буџет на општина Новаци ✅програма за изградба и одржување на локалните патишта и улици во општина Новаци за 2019 година

css.php