«

»

Oct 01

Асфалтиран e патот до манастирот Св.Никола , с.Суводол

Асфалтирани се финалните 150 метри од патот до манастирот Св.Никола , с.Суводол

✅средства од Буџет на општина Новаци
✅програма за изградба и одржување на локалните патишта и улици во општина Новаци за 2019
✅го развиваме манастирскиот туризам преку достапност и поврзување со регионален пат

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php