Daily Archive: October 1, 2019

Oct 01

Асфалтиран e патот до манастирот Св.Никола , с.Суводол

Асфалтирани се финалните 150 метри од патот до манастирот Св.Никола , с.Суводол ✅средства од Буџет на општина Новаци ✅програма за изградба и одржување на локалните патишта и улици во општина Новаци за 2019 ✅го развиваме манастирскиот туризам преку достапност и поврзување со регионален пат  

css.php