Daily Archive: September 28, 2019

Sep 28

Партерно уредување со бехатон плочки на двор на црква “Рождество на Пресвета Богородица” и зидање на камбанарија во с.Бач

Партерно уредување со бехатон плочки на двор на црква “Рождество на Пресвета Богородица” и зидање на камбанарија во с.Бач

Sep 28

Реконструкција на селска чешма во с.Бач

Реконструкција на селска чешма во с.Бач со средства од буџетот на општина Новацо.

css.php