Daily Archive: September 27, 2019

Sep 27

НОВ АСФАЛТЕН ПАТ ДО С. ТЕПАВЦИ

Благодарение на големите заложби на градоначалникот Љубе Кузманоски жителите на с.Тепавци добија нов асфалтен пат во должина од 3 км .

css.php