Daily Archive: September 20, 2019

Sep 20

Конкурс за избор на идејно решение

Почитувани, конкурсот за избор на идејно решение за нов грб и ново знаме на општина Новаци, го имате ТУКА.

Sep 20

ДЕН НА ЕВРОПСКА СОРАБОТКА 2019 “ЕВРОПА СИ ТИ”

  Општина Новаци како лидер во искористувањето на европските фондови и корисник на ИПА проекти ,денес со свој штанд се претстави во рамките на кампањата за одбележување на денот на европската соработка 2019 која се одржа во Битола .

css.php