Daily Archive: September 19, 2019

Sep 19

ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ОПШТИНА НОВАЦИ ВО ПОСЕТА НА ЗБРАТИМЕНАТА ОПШТИНА ХРПЕЉЕ,КОЗИНА ОД Р.СЛОВЕНИЈА

На покана на градоначалничката Саша Ликавец Светелшек од збратимената општина Хрпеље –Козина од Р.Словенија седумчлена делегација од општина Новаци предводена од градоначалникот Љубе Кузманоски престојуваше во официјална посета на општина Хрпеље, Козина . Ова е прва официјална посета на градоначалникот Кузманоски откако ја превзеде функцијата градоначалник на општина Новаци .

css.php