Daily Archive: September 14, 2019

Sep 14

“Избор на најуспешни во областа на земјоделството за 2019 “

На втората по ред манифестација “Избор на најуспешни во областа на земјоделството за 2019 ” во организација на здружението за земјоделци “Современо Земјоделство”, градоначалникот Љубе Кузманоски го прими Признанието на општина Новаци за значаен придонес во земјоделството .

css.php