Daily Archive: September 10, 2019

Sep 10

ОПШТИНА НОВАЦИ ЌЕ ГО ПОДОБРУВА УПРАВУВАЊЕТО СО АГРО-ОТПАДОТ

Со средства од проектот „Одржливо менаџирање на агро-отпадот за загревање на руралните средини“- Agrowchain од програмата за прекугранична соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Грција набавен е трактор и приколица како и хидраулична рака , предна косачка за сецкање на биомасата и корпа за утовар, останува уште дополнително да се до комплетира опремата со …

Continue reading »

css.php