Daily Archive: September 7, 2019

Sep 07

Нова ограда и капела во црквата во Новаци

На барање на црковниот одбор на црквата Св.Атанасиј Велики од с.Новаци започнаа градежните работи за замена на оградата на црквата со поставување на осветлување на истата во должина од 90м .Средствата се обезбедени од Буџетот на Општина Новаци а изведувач е Шики дооел од Битола.

css.php