Daily Archive: September 6, 2019

Sep 06

Министерот за локална Горан Милевски во посета на с. Гермијан

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски денес беше во посета на с. Гермијан, општина Новаци по повод имплементацијата на проектот „Заштита на животната средина во Пелагонискиот регион преку инфраструктурни интервенции за уредување на речен порој во с. Гермијан„.

css.php