Daily Archive: September 5, 2019

Sep 05

ВО ТЕК СЕ АКТИВНОСТИТЕ ЗА ИЗГРАДБА НА ТРОТОАР ВО НОВАЦИ

Интензивно се работи на изградбата на тротоарот од Младински културен центар до Гробиштата во с.Новаци во должина од 740 м . Изведувач е Јоска Транс-Трејд од Демир Хисар Средствата се обезбедени од Министерството за животна средина и просторно планирање од Програмата за распределба на средства остварени по основ на надоместок за производство на енергија од …

Continue reading »

css.php