«

»

Sep 04

Соопштение

Почитувани, на следниот ЛИНК го имате соопштението за јавна презентација и јавна анкета за изградба на фотоволтаична централа до 1 MW  на КП 685/2 КО Новаци, општина Новаци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php