«

»

Sep 04

Акција на обележување на повеќе пешачките премини низ општината

 

ЈКП Комунална Хигиена од Новаци започна со акција на обележување на повеќе пешачките премини на места каде има голема фреквенција на пешаци.

Акцијата е со цел поголема безбедност на учесниците во сообраќајот особено пешаците.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php