Daily Archive: September 4, 2019

Sep 04

Соопштение

Почитувани, на следниот ЛИНК го имате соопштението за јавна презентација и јавна анкета за изградба на фотоволтаична централа до 1 MW  на КП 685/2 КО Новаци, општина Новаци.

Sep 04

Акција на обележување на повеќе пешачките премини низ општината

  ЈКП Комунална Хигиена од Новаци започна со акција на обележување на повеќе пешачките премини на места каде има голема фреквенција на пешаци. Акцијата е со цел поголема безбедност на учесниците во сообраќајот особено пешаците.  

css.php