Daily Archive: September 3, 2019

Sep 03

ВО ТЕК Е РЕКОНСТРУКЦИЈA НА УЛИЦИ ВО С.ГРАДЕШНИЦА

2019г -Два краци I-крак во должина од 192 м  II-крак во должина од 368 м Вкупна должина од 560 м со бекатон Изведувач-Зимак Дооел Битола Средства -Биро за регионален развој и Буџет од општина Новаци 2018г-Еден крак во должина од 320 м со бекатон Ја подобруваме патната и улична инфраструктура низ Општината

Sep 03

Добре дојдовте првачиња!

Градоначалникот Љубе Кузманоски и Советот на општина Новаци на сите ученици посебно на првачињата од општина Новаци им ја честитаат новата учебна година “Во мое лично име и од име на Советот на општина Новаци им посакувам успешна учебна година на сите ученици и наставен кадар од ООУ Славко Лумбарковски ,особено на нашите најмали ученици-првачињата …

Continue reading »

css.php