Daily Archive: September 2, 2019

Sep 02

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КУЗМАНОСКИ ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА Р.ТУРЦИЈА

На покана на градоначалникот на Општина Етимесгут од Градот Анкара Енвер Демирел, и претседателот на Фондацијата за економски истражувања на иселениците од Балканот Јуксел Озкале, градоначалникот на Општина Новаци Љубе Кузманоски ја започна својата работна посета во Република Турција. Градоначалникот на Општина Новаци, Љубе Кузманоски оствари средба со градоначалникот на Општина Етимесгут Енвер Демирел, со …

Continue reading »

css.php