Daily Archive: September 1, 2019

Sep 01

КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК НА КРИЗНИОТ ШТАБ ЗА СОСТОЈБАТА СО ПОЖАРИТЕ НА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА НОВАЦИ

Вечерва во општинската зграда во Новаци се одржа координативен состанок на кој се расправаше за алармантната состојба со пожарите во атарите на селата Рапеш и Маково како најзагрозени од настанатите пожари во овој регион. На состанокот присуствуваа претставници од општина Новаци ,ЈКП Комунална Хигиена од Новаци ,ДЗС, ЦУК,ТПП од Битола ,Национални шуми,АВА КОТА како и …

Continue reading »

css.php