«

»

Aug 30

Реконструиран кровот , подот и училишната сала во училиштето во с. Бач

Учениците од ПОУ “Славко Лумбарковски” од с.Бач новата учебна година ќе ја започнат во реконструирано училиште каде со помош на донацијата-неповратни финансиски средства од Генералниот конзулат на Р.Бугарија во Битола се реконструира кровот , подот и училишната сала со нова пвц дограма

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php