Daily Archive: August 26, 2019

Aug 26

Заев направи увид на изградбата на гасоводот од Новаци на кај Битола

Изградбата на гасоводот Неготино-Битола се одвива според предвидената динамика. Во увид на теренските активности во близина на РЕК Битола, денес беше премиерот на Владата Зоран Заев, заедно со министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на МЕР Бајрам Реџепи, во присуство на градоначалничката Наташа Петровска, како и градоначалниците на Прилеп и Новаци, Илија Јованоски …

Continue reading »

css.php