Daily Archive: August 12, 2019

Aug 12

Министерот Димковски на жетва во с. Гермијан

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски беше во посета на селото Гермијан. Министерот Димковски беше придружуван од Раководителот на подрачната единица на МЗШВ во Битола Методија Илиевски Metodija Ilievski, Директорот на АФПЗРР Николче Бабовски, Градоначалникот на Општина Новаци Љубе Кузмановски. Во фокусот на оваа посета беше ставена жетвата која се наоѓа во завршна фаза. …

Continue reading »

css.php