Daily Archive: August 9, 2019

Aug 09

Ваучери за зелена нафта во општина Новаци

Денеска почна распределбата на персонализираните картички во дисперзираната канцеларија на МЗШВ ПЕ Битола во општина Новаци . Раководителот на МЗШВ ПЕ Битола Методија Илиевски учествуваше во доделувањето на картичките за “зелена нафта”

css.php