Daily Archive: August 6, 2019

Aug 06

ПЕТОК “ЗЕЛЕНА НАФТА ” ВО ОПШТИНА НОВАЦИ

Почитувани земјоделци ! Ве извествуваме дека во петок 09.08.2019 г во дизперзираната канцеларија на МЗШВ во општинската зграда во Новаци (I-кат ) во работно време од 08:30 -15:30 ч ЌЕ СЕ ДОДЕЛУВААТ КАРТИЧКИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА МЕРКАТА “ЗЕЛЕНА НАФТА” Секој земјоделец кој има пријавено субвенции за градинарски и полјоделски култури, овошни и лозови насади за …

Continue reading »

css.php