«

»

Aug 05

Јавен повик ОКР

Почитувани, јавниот повик за евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа го имате ТУКА. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php