«

»

Aug 05

ИЛИНДЕНСКИ МУЗИЧКИ ДЕНОВИ ВО С. ГРАДЕШНИЦА

ИЛИНДЕНСКИ МУЗИЧКИ ДЕНОВИ ВО С. ГРАДЕШНИЦА 01.08-02.08.2019 ВО РАМКИ НА КУЛТУРНО-ЗАБАВНО ЛЕТО НОВАЦИ 2019 со Благоја Грујовски , Ирена Спасовска , Стојне Николова и Боби Мојсовски
Дисперзија на културните настани дури и во најоддалечените населени места во општина Новаци со цел збогатување на културниот и забавен живот на локалното население.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php