Daily Archive: July 23, 2019

Jul 23

ОПШТИНА НОВАЦИ ЛИДЕР ВО ИСКОРИСТУВАЊЕТО НА ЕВРОПСКИТЕ ФОНДОВИ

Денеска градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски беше домаќин на делегацијата на Европската Унија предводена од амбасадорот Самуел Жбогар во рамки на кампањата” ЕУ за тебе “. Успешна во пристапувањето и искористувањето на европските фондови е Општината Новаци–оцени евроамбасадорот на ЕУ во Република Северна Македонија, Самуел Жбогар, при денешната посета на Општина Новаци и дел …

Continue reading »

css.php