Daily Archive: July 22, 2019

Jul 22

Етно концерт на Kоњарка

Етно концертот кој се одржа на излетничкото место на река Коњарка с. Скочивир привлече голем број на посетители и гости од пелагонискиот регион и наши иселеници од општина Новаци . Овој несекојдневен настан во рамките на Културно-забавно Лето Новаци 2019 го посетија околу 1000 посетители кои во една пријатна и релаксирана атмосфера и прекрасен излетнички …

Continue reading »

css.php