«

»

Jun 29

Градоначалникот Кузманоски на прослава на Денот на независноста на Р.Хрватска

На покана на Хрватскиот културен центар “Марко Марулич” од Битола ,градоначалникот Љубе Кузманоски присуствуваше на свеченоста по повод Денот на државноста на Р.Хрватска во Битола.

Градиме цврсти мостови на пријателство и соработка.Р.Хрватска останува наш силен поддржувач за евроатланска интеграција

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php