Daily Archive: June 27, 2019

Jun 27

Започнува културно забавно лето 2019 во Новаци

  „Културно забавно лето Новаци 2019“ ја збогатува културната и туристичка понуда на Општина Новаци, вели градоначалникот Кузманоски Десетина настани распределени од 27 јуни до 21 август се подготвени за овогодинешното издание на Културно-забавното лето Новаци 2019.

css.php