Daily Archive: June 23, 2019

Jun 23

Заврши Меморијалниот турнир „Пеце Матичевски“ во Новаци

Со победата на екипата НИКС од Битола и освоеното прво место по дваесеттина дена фер игра се затвори 6-от по ред Меморијален турнир Пеце Матичевски . Градоначалникот Љубе Кузманоски ги додели пехарите за освоеното I , II , III место како и за најдобар голман и најдобар стрелец . I место освои екипата НИКС од …

Continue reading »

css.php