Daily Archive: June 19, 2019

Jun 19

Општина Новаци е дел од „Градината на мирот“ во збратимената општина Коломбел во Франција

  На покана на градоначалникот Марк Потје од збратимената општина Коломбел од Р.Франција, делегација од Oпштина Новаци предводена од градоначалникот Љубе Кузманоски и ученици од ООУ „Славко Лумбарковски“  престојуваше  во официјална посета на општина Коломбел.

css.php