Daily Archive: June 4, 2019

Jun 04

Новаци и Дуги Рат од Хрватска разменуваат искуства за рециклирање отпад

Градоначалникот Љубе Кузманоски ја предводи општинската делегација во посета на збратимената општина Дуги Рат од Р.Хрватска. На покана на градоначалникот на општина Дуги Рат од Р.Хрватска г-дин Јерко Роглич , делегација од општина Новаци и Советот предводена од градоначалникот Љубе Кузманоски е во посета на истоимената општина. Со оваа хрватска општина, општина Новаци е збратимена …

Continue reading »

css.php