Daily Archive: May 3, 2019

May 03

Трактор,мулчер и 15 контејнери за ЈКП Комунална Хигиена -Новаци преку проектот СИМБИОЗА

Преку проектот „Симбиотски мрежи за одржливо управување со органски отпад “- СИМБИОЗА од програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија –Република Грција набавен е трактор, мулчер кој ќе се користи за косење на комунални површини и зеленило и 15 контејнери со капацитет од 1100 литри.Оваа опремата ќе ја користи ЈКП„ Комунална Хигиена“ Новаци со …

Continue reading »

css.php