Daily Archive: April 30, 2019

Apr 30

Советот на општина Новаци ја одржа 28-та седница

Советот на општина Новаци ја одржа 28-та седница на која беа разгледани и усвоени 20-тина точки од дневниот ред . Седницата започна со разгледување и усвојување на записникот од одржаната 27-ма седница.

css.php