Daily Archive: April 26, 2019

Apr 26

Честитка за Велигден најголемиот христијански празник

Почитувани граѓани-Христијани, Во мое лично име и во име на локалната самоуправа и Совет на општина Новаци на сите граѓани православни верници им упатувам искрени честитки по повод големиот христијански празник Воскресение Христово-Велигден. Духовната вредност на овој голем христијански празник не потсетува на значењето и вредноста на човековиот живот исполнет со покајание,молитва и пост.Со воскресението …

Continue reading »

css.php