Daily Archive: March 15, 2019

Mar 15

Советот на општина Новаци ја одржа 27-та седница

Советот на општина Новаци ја одржа 27-та седница на која беа разгледани и усвоени 18-тина точки од дневниот ред . Седницата започна со разгледување и усвојување на записникот од одржаната 26-та седница.

css.php