Daily Archive: February 28, 2019

Feb 28

Близначките Ана, Марија и Атанасија Момоковски од с.Градешница со признание во категоријата спорт-Ката Тим

Карате Клуб „ ЗАНШИН-ДО“-БИТОЛА, постои само 6 години а веќе се препознава преку голем број успеси од меѓународни натпревари. Во овие 6 години има освоено околку 900 медалји од кои 150 се злата а останатите сребра и бронзи. Во Карате Федерација на Македонија (КФМ) Битола ја препознаваат преку К.К „ ЗАНШИН-ДО“-БИТОЛА кој е и единствен …

Continue reading »

css.php