«

»

Feb 25

Битолски весник со награда за Градоначалникот на општина Новаци,Љубе Кузманоски

На 20-то издание на Манифестацијата “Избор на најуспешни битолчани” за 2018 година на која беа прогласени најуспешните битолчани , Битолски весник со награда за Градоначалникот на општина Новаци г-дин Љубе Кузманоски во категоријата на политиката.

Благодарност до Битолски весник и честито 55 години постоење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php