Daily Archive: February 18, 2019

Feb 18

Советот на општина Новаци ја одржа 26-та седница

Советот на општина Новаци ја одржа 26-та седница на која се најдоа околу 15- тина точки на дневен ред. По усвојувањето на записникот од 25-та седница ,советниците од Советот на општина Новаци расправаа по 15-тина точки од дневниот ред

css.php