«

»

Feb 07

Јавен повик

Почитувани, јавниот повик за прибирање на барања за користење средства од Буџетот на општина Новаци за 2019 година, наменети за финансирање на програмски активности и здруженија и фондации можете да го најдете ТУКА.

Образецот за пријавување и Завршниот извештај можете да ги најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php